neděle 27. února 2011

Člověk staví stroj, aby se zasadila tlačítek telefonu od půl světa dál (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Pokud vaše ambice měl cestovat po světě, a vaším úkolem, aby se zasadila tlačítka tří mobilních telefonů se nachází v Jižní Koreji, můžete jít šílený. Zdá se, že co se stalo s Mok Mladé Bak, alespoň, když on vynalezl blázen chytrost líčený ve videu výše. Volal Caduceus, je to telepresence stroj , který dělá jen jednu věc - to kontroluje každý jediného tlačítka na každém z těchto tří telefonů s řadou servo motorů a pohonu kabely, a pohybuje se kyvadlo-jako webovou kameru, aby mohl jasně vidět každé obrazovce od kdekoli on se stane být. Tímto způsobem, on může těšit turistika přičemž jeho živobytí v dosahu, alespoň tak dlouho, dokud dotyčný sousedé nenesou hrozný rámus, je, řekněme, vrah robot montážní linky, a trvají na tom, aby policie prošetřila.

Člověk staví stroj, aby se zasadila tlačítek telefonu od půl světa dál (video) původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 11:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hack a Day | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat