neděle 27. února 2011

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z původní a touha to vše se bude jíst Perník do konce června

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Když to zahájila Incredible S na MWC před pár týdny, HTC slíbil nový 4-palcové zařízení by se rychle dostat Perník update a teď je to, že nám definitivní harmonogram pro to tím, že říká, že Android 2.3 bude distribuován na své Nová vlajková loď telefon do konce 2. čtvrtletí 2011. Nejsme si jisti, čtyři měsíce sedí u okna čeká aktualizaci OTA vznášet v nezbytně zápasy až do naší definice "rychle", ale jsou zde mnohem lepší zprávou pro majitele starších zařízení HTC. Touha HD a Desire Z - oba povolený v září 2010 - bude skákat od Froyo a do perníku a budou spojeny původní Touha , která byla vyhlášena cesta zpět na loňském MWC. , Že telefon byl v podstatě HTC vlastní značky Nexus-One, takže jsme už věděli, že se schopná běhu perníku, ale je to stále vzácné vidět zařízení projít dvě významná aktualizace Android (Desire začal život s operačním systémem Android 2.1). Všechny tyto staré touhy jsou umístěny na stejném plánu aktualizace jako Incredible S, zatímco nově vyhlášené Desire S a S Wildfire se budou dodávat s předinstalovaným Perník.

[Díky, Johannes]

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z původní a touha to vše se bude jíst Perník do konce června původně objevila na Engadget na ne. 27 února 2011 08:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SlashGear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat