neděle 27. února 2011

Týden v Apple: iPhone Verizon přestřelce, Thunderbolt debutuje

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d6ProaMi0ik/week-in-apple-verizon-iphone-shootout-thunderbolt-makes-its-debut.ars:

Ach, sladké uvolnění. Po tolika týdnech pověstí, všichni jsme potřebovali. Nejen, že Apple konečně vydat nové MacBook Pros tento týden společnost také oznámila mediální událost za březen 2, které se mohou dotýkat na příští-generace IPAD. Apple také pomohl Intel svá Thunderbolt (také známý jako Light Peak) debut, Ars postavil proti Verizon iPhone AT & T pro iPhone a další. Přečtěte si o to dostat své zátah na vrcholu novinek Apple minulý týden.

iPhone versus iPhone: Ars klade Verizon a AT & T k testu : Verizon versus AT & T: pokud jste si koupit iPhone dnes, což síti byste si vybrali? Ars dělal nepřeberné množství real-svět testy pro porovnání rychlosti datové sítě a hlasové volání proti sobě, s bonusem hotspot WiFi a baterie testování.

Thunderbolt kouří USB, FireWire s propustností 10 Gb / s : Intel, s pomocí Apple vyvinul novou technologii pro připojení zařízení a počítače s masivní pásma. Standardní používá malé přístavy a optimalizované ovladače čipy umožní notebooků pro připojení k mass storage a další high-bandwith, nízkou latencí-hardware.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat