neděle 27. února 2011

Weird Science jen hází beanballs na chladné noci

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:

Házení teplo v teplo: Řekněme, že jste baseballový nadhazovač. Chcete se dostat pryč s beaning proti těsto? Udělej to pro chladné noci , pokud se chcete vyhnout odvetu, podle spoustu obchodních Duke škola fakulty. "Controlling pro řadu dalších proměnných," píší, "jsme provedli analýzy ukazují, že pravděpodobnost, že džbán bít těsto prudce stoupá při vysokých teplotách, kdy mají více džbánu spoluhráči byl zasažen soupeře dříve ve hře. "

Kapucíni dostat holky tím, že leští sebe s jejich vlastní moč: Spousta zvířat ochranné známky na jejich území nebo inzerovat na kamaráda pomocí feromony v moči (i ryby to ). Kapucín opice, nicméně, přijmout další opatření, aby zajistily, že není pochyb o tom, které jednotlivé byl zdroj feromonů: oni močit na ruce a vetřete ho po celé jejich kožešinu. Potvrdit, že tento má své požadovaný účinek na dámy , výzkumníci dát nějaký ženský kapucínů v trubici MRI, a pak vystavil je moč od dospělých a mladistvých mužů. Reakce v mozku žen 'byly podstatně větší, když přišel z moči dospělých. Mám podezření, že stejný zvyk mohl dostat stejně velký odpověď od člověka ženský mozek, ale možná ne ze stejných důvodů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat