neděle 27. února 2011

Oscar.com nabízí 'veškerý přístup' přechází na Academy Awards, na náklady

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Jistě, můžete se jen dívat na Oscary zdarma spolu s miskou popcorn a vaše oblíbené Twitter komentář, ale lidé za Academy Awards doufají, zkusíte ještě něco víc "interaktivní" tentokrát. Ti, kteří hlavy až k Oscar.com dnes večer bude zpracován do několika různých live kamery, které jsou volně k dispozici každému, ale opravdu vidět, aby vše, co budete muset vysázet 4,99 dolarů pro "všechny přístupové" projít. , Které vám umožní přístup k řadě "exkluzivní prohlížení příležitosti," včetně několika kamer o 360 stupňů, které můžete ovládat, a mnoho kamer po červeném koberci, zákulisí, a na Governors Ball poté. A pokud to nestačí, můžete si také stáhnout Oscar Backstage Pass app pro IPAD, iPhone a iPod touch - to bude běh vám dalších $ 0,99.

Pokračovat ve čtení přístup 'Oscar.com nabízí' všichni přejdou na Academy Awards, na náklady

Oscar.com nabízí 'veškerý přístup' přechází na Academy Awards, za cenu původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oscar Všechny Přístup | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat