neděle 27. února 2011

Nintendo 3DS starty v Japonsku, populace slzy přes počáteční 400.000 dodávky jednotek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/nintendo-3ds-launches-in-japan-populace-tears-through-initial-4/:
Nebudete moci přichycení jednoho až u místního GameStop za celý měsíc , ale Nintendo 3DS měl solidní startu v Japonsku dnes, údajně likvidaci téměř celý svůj počáteční dodávku 400.000 vypadající stereoskopických herní handheldy na konci dne . Některé z těchto prodejů byly pro zákazníky čekají v několika řádků až 2.000 osob dlouho, ale ty linky byly výjimky z normy - několik publikací na vědomí, že jen velmi málo obchodů ve skutečnosti neměl žádné čáry mluvit o, jako většina japonských prodejců elektroniky vyprodán když 3DS šel na pre-order více než před měsícem. Získejte opakovací o tom, co očekávat od systému zde (a zde ), nebo si přečtěte vše o překvapivě spořádaným japonský trh na náš zdroj odkazů.

Aktualizace: Naši přátelé na Engadget Japonec byl po ruce pro 3DS startu, a zvedl pár samotných systémů - dostat se blíže podívat na jednu z prvních maloobchodních jednotek 3DS v galerii níže!

Nintendo 3DS starty v Japonsku, populace slzy přes počáteční 400.000 dodávky jednotek původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 21:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NeoGAF , PC World | zdroje

Žádné komentáře:

Okomentovat