neděle 27. února 2011

Nexus S 2.3.3 update upraví obrazovky barevnou teplotu, jdeme na oči-

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/nexus-s-2-3-3-update-adjusts-screens-color-temperature-we-go-e/:
Jsme slyšeli zprávy o Nexus S ' Android 2.3.3 update přidá žlutý odstín na obrazovku, a dokonce i jeho vymývání barev, ale podle Ry Guy Google, řekl, patch je opravdu určen k vyladění displeje barevné teploty. Zde je citát z plné podpory fóru Google:
"S novým OTA kompletní, můžete si všimnout nepatrného rozdílu ve způsobu, jakým jsou barvy zobrazeny ve vašem Nexus S. Pro Nexus S jsme upravili nastavení teploty barev, aby přesněji odráželo tmavší barvy na všech úrovních jasu. Perník UI se tmavší, jsme zjistili, že barvy byly není tak přesná, kdy přístroj byl používán u nižších úrovní jasu. Například, někteří uživatelé hlásili, že počáteční barevná teplota byla příliš vysoká vést k nějaké tmavší šedé s načervenalý tón, s novou barevnou teplotou je to už případ ".
Takže zatímco tento displej trik je dobře míněné-, vypadá to, že mnohé připomínky, jak na fóru XDA-Developers a nejsou příliš spokojeni s tím. Být zvědavý mágů, že jsme, my jsme šli dopředu, a ručně aktualizovány naše vlastní Nexus S (a mimochodem, ujistěte se, aby odpovídaly vaší číslo sestavení s příslušnou opravu). Jak můžete vidět v našem srovnání fotografií (snímek se stejným nastavením fotoaparátu manuál a střední jas), nová celková barevná teplota není pochyb o tom jemně teplejší, i když slabší nastavení jasu již trpí výše uvedených červeného tónu. Zajímavé je, že jsme vlastně schválit tuto změnu, a Super AMOLED displej rozhodně nevypadá vybledlý k nám, ani my vidět žádné hlučné dithering, že někteří hlásili. Určitě nemůžeme být sami. No, je tu jen jeden způsob, jak pomoci vyřešit tuto záhadu: pokud jste náhodou kolegy Nexus S majiteli, který se použije tuto aktualizaci, proč ne zvonění v níže?

[Díky všem, kdo poslal to v]

Zobrazit anketu

NEX

Žádné komentáře:

Okomentovat