pondělí 21. února 2011

Zapnuto: Nokia Windows příležitost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/switched-on-nokias-windows-of-opportunity/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Možná je to nesl opakování pro hodnotu šoku klesat v, ale Nokia CEO Stephen Elop ujít ani jeden možnost bránit svá společnosti volbě Windows Phone jako jeho budoucí smartphone založení. Nokia, on říkal, byl tedy "velkou sázku" na Microsoft a naopak. Nicméně, Windows Phone je jen jedna noha strategie společnosti Nokia kupředu. Jeho "další miliardy" iniciativa je vázáno na sluchátka, ve kterých Nokia a Microsoft zájmy nesplňují. A Nokia je třetí úkol, vytvořit nebo plánujete pro další přerušení, bude mít společnost přivázaná pro operační systém MeeGo.

Opravdu, Wall Street Journal 's -za-scén pohled na to, jak Microsoft-Nokia aliance přišlo být, ukázalo, jak blízko to přišlo nejsou vůbec. Nokia vážně zvažoval Android jako operační systém výběru pro své smartphony, a byl jen přesvědčil různě velké kontrolu a výjimečnou flexibilitu na provedení změn Windows Phone 7 operačního systému. Vzhledem k tomu, pro všechny kolem pozornost výběru Nokia na Windows Phone, to nakonec ani záruky, Nokia úspěch ani dooms k neúspěchu na trhu smartphone USA. Zde je to, co bude:

Pokračovat ve čtení Přešel na: Nokia Windows příležitost

Zapnuto: Nokia Windows příležitostí původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 19:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat