pondělí 21. února 2011

Muž poběží maratón Tokiu se zúčastnila celá řada aparáty, úžasné nedostatek studu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/man-will-run-tokyo-marathon-with-dizzying-array-of-gadgetry-ama/:
Muž poběží maratón Tokiu se zúčastnila celá řada aparáty, úžasné nedostatek studu
Tam jsou některé činnosti, které budete prostě nikdy nebude schopen dostat svým přátelům, aby se spolu za, a pro většinu skupin sociálních kohort běží 26 mil jistě spadá do "se budete bavit s tím" kategorii. Někteří se snaží vyprávět svým přátelům s příběhy pálení plic a ohnivé čtyřkolky, ale Joseph Tame má jiné řešení. On vytvořil IRIG, zvědavý mašinka obsahující čtyři iPhone , Android zařízení, neznámého původu, IPAD , tři bezdrátové směrovače, meteorologická stanice, srdeční monitor, a hloupé modelové satelitní anténu se na jeho hlavu. S tím vším se plány na jeho livestreaming celého závodu pomocí Skype , FaceTime , Runkeeper, a vlastní app Android, který bude odesílat atmosférické podmínky - dle Joseph dělá "to vše při pohledu neuvěřitelně v pohodě." Nemůžeme tvrdit, že s, ale také jsme si pomoct obávat odírání, že vynález bude indukovat. Přesvědčte se sami ve videu níže.

Pokračovat ve čtení Man bude běžet maraton Tokiu se zúčastnila celá řada aparáty, úžasné nedostatek studu (video)

Muž poběží maratón Tokiu se zúčastnila celá řada aparáty, úžasné nedostatek studu (video) původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 10:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Marathon projektu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat