pondělí 21. února 2011

BMW uvádí na trh nový 'i' značky zaměřené na elektrifikaci, nižší-písmena

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/bmw-launches-new-i-brand-focused-on-electrification-lower-cas/:
BMW uvádí na trh nový 'i' značky zaměřené na EV, nižší-písmena
BMW už má jednu z nejkratších jmen na auto vpředu, ale to je asi dostat kratší. Firma má právě zahájeného programu "i", sub-značka stejně jako společnosti M auta, ale spíše než na výkon, zvýraznění nové technologie k vytváření auta, která jsou "dobré pro nás", a zároveň být "dobré pro naši planetu." To je to, co společnost nazývá "prémie mobility," auta pro každodenní dojíždění, které vám umožní "mají jemnější věci v životě", bez zabíjení planety v procesu. První dva vozy jsou i3 (dříve známý jako Megacity ) a I8 (dříve známý jako auto Vision EfficientDynamics ), oba který být řekl, aby jako zábavné řídit jako aktuální auto, ale mnohem efektivnější díky kompozitní konstrukce a elektrifikované pohonných jednotek.

Kromě toho společnost rovněž spolupracuje s aplikací My City Way, které pokrývají 40 měst v USA a že mnohé v zahraničí, které nabízejí dopravní kamery, POI, a dokonce i MHD info - trochu divné pro automobilky. Společnost je slibovat, že uvidíme tyto "narodil elektrická" auta ve výrobě do roku 2013 a stydlivě uvádí, že tři není nejmenším počtem osmi ani největší, což znamená, že bychom měli očekávat, že další modely tuto mezeru zaplnit - stejně jako společnosti Aktuální alfanumerické lineup. Budeme jistě dozvědět se více o těchto vozů v Ženevě za pár týdnů, a pokud si myslíte, že BMW je zrovna módní pomocí nižší-case i přezdívku, je to přece jeho spuštění iDrive řadič zpět v září 2001 - měsíc před iPod opravdu udělal "i" super trendy.

BMW uvádí na trh nový 'i' značky zaměřené na elektrifikaci, nižší-písmena původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 09:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat