pondělí 21. února 2011

Robot ruku hity 20WPM, téměř připraven přijmout nekonečné opice teorém

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/robot-hand-hits-20wpm-nearly-ready-to-embrace-infinite-monkey-t/:
Robot ruce byly popadat , drcení , kreslení a jiné ovládací let, ale už jste někdy viděl správně typ? To je ten primární účel nového Virginia Tech design. Inženýři postavil tento obratný Antropomorfní Robotické psaní (DART) ruka napodobovat reálné řešení, jak nejlépe mohli, až do individuálně-ovládací tří-segment číslice a 110 stupňů rotace zápěstí v balení o velikosti skutečné lidské paže. Použití celkem 19 servomotory a vysokou pevnost v tahu drátu na šlachy, se jim podařilo vytvořit jeden mechanický tlapa, která může dosáhnout přibližně 20 slov za minutu při psaní. Dále mají v plánu pokrýt ji v silikonové kůže a přidat piezoelektrické snímače pohybu taktilní zpětnou vazbu. Představte si, že: příště tajný člen rodiny přeruší ruce s plazmou zaměřený paprsek, budete vědět, kam jet na výměnu. Najděte rychle video a úplné vědecké práce na níže uvedené odkazy.

Robot ruku hity 20WPM, téměř připraven přijmout nekonečné opice věta původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 22:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat