pondělí 21. února 2011

Exkluzivně: Sony 'S2' dual-obrazovka Android véčko a 9,4-palcový Windows 7 VAIO jezdec splatné v letošním roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/exclusive-sony-s2-dual-screen-android-clamshell-and-9-4-inch/:
Tak, už jste viděli PlayStation Certifikovaný Qriocity tableta známý v Sony jako "S1". Ale to není jediná tableta vernerable japonská společnost chystá zahájit v roce 2011. Byli jsme řekl pár vysoce důvěryhodných a ověřených zdrojů, že Sony také pracuje na dvou faktorech netradiční formě tablet, včetně dual-obrazovky véčko voštin a moderní Windows 7 tablet jezdec.

Za prvé, pojďme se podívat na model véčko sportovní dvojice 5,5-palcové displeje - zařízení je nejprve zmínil se ov 2010 Sony s názvem aplikace patent " elektronická kniha s rozšířenými funkcemi . " Nicméně, na rozdíl od patentu hranaté ilustrace, už jsme řekli, že Sony véčko - známý jako "S2" vnitřně - více podobá oválné válce v zavřeném jak je znázorněno na obrázku výše. Spec-moudrý, už jsme řekli, že to bude velmi podobné ve výkonu na S1 s Tegra 2 SoC a WiFi + 3G rádio na vnitřní a přední a zadní-čelí-kamery na vnější straně. A jako S1 tablet, bude S2 se zaměřuje na poskytování Qriocity médií pro spotřebitele. Omlouváme se, ale žádné slovo o tom, zda S2 je PlayStation certifikované . Je zřejmé, že S2 neběží skladem voštinová - místo toho, Sony je v současné době optimalizovat OS Android, aby co nejvíce z těchto dvou displejů. Jeden zdroj zprávy, co viděl Gmail běží na demonstraci prototypu, kde je seznam zpráv zobrazených na jedné obrazovce s tělem z vybrané zprávy zobrazené na straně druhé. Mapy, my jsme řekli, zobrazí mapu grafiku na jeden displej s podrobnými "turn-by-turn pokyny nebo Streetview zobrazené na straně druhé. Stejně tak bude S2 zobrazení videa a obrazu navigačním menu na polovinu véčko s vybraným obsahem foukané-až na celou obrazovku ostatních. Jsme také řekl, že tato aplikace bude pracovat v různých směrech. Zní to zajímavě, přinejmenším. Bohužel, naše zdroje jsou méně než nadšené. Proklikejte zjistit proč.

Pokračovat ve čtení Exkluzivně: Sony 'S2' dual-obrazovka Android véčko a 9,4-palcový Windows 7 VAIO jezdec splatné v letošním roce

Exkluzivně: Sony 'S2' dual-obrazovka Android véčko a 9,4-palcový Windows 7 VAIO jezdec splatné v letošním roce původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 10:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat