pondělí 21. února 2011

Antistatické E-3POD koncept Citroen vítězí design award, práci pro své studenty tvůrce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/antistatic-e-3pod-concept-wins-citroen-design-award-job-for-its/:
Kdo říká, že snění se nevyplácí? Mladý návrhář podle jména Heikki Juvonen nedávno vyhrál sám šesti-měsíční pracovní umístění na to PSA Citroen Design centrum v Paříži poté, co produkují nejvíce přesvědčivé odpovědi na společnosti dvojí výzvě nastaveno na studenty na londýnské Royal College of Art . Předpoklad byl jednoduchý - dát dohromady estetický pro ultra-kompaktní městské vozidlo, které Citroen mohli nazvat jeho vlastní, a soudě podle snímky nahoře, my můžeme všichni asi souhlasí, že Heikki dosaženo velmi výrazný vzhled se svým E-3POD. My jsme však dosud jisté, jak se cítíme o tom jak se uvnitř největší ze tří kol po dobu naší cesty elektrický pohon, ale mladý pán má půl roku na ruce vyladit a vylepšit jeho oko-lov designu. Budeme připraveni test-řídit prototyp jakmile Citroen stává dost naštvaný postavit.

Antistatické E-3POD koncept Citroen vítězí design award, práci pro své studenty tvůrce původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 05:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Translogic , Carscoop | zdroje Heikki Juvonen | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat