pondělí 21. února 2011

Dell XPS 14 ukončeno, budou nahrazeny něčím tenčí a lehčí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/dell-xps-14-discontinued-will-be-replaced-with-something-thinne/:

Jistě, to bylo jen asi před čtyřmi měsíci, že Dell vydala své XPS 14 , ale bohužel, těm, kteří chtějí polapit Core i5, NVIDIA GeForce 400M-poháněl notebook dnes bude mít silný těžko. Některé horlivý-si prohlížel tipsters si všiml, že Dell je 14-palcový tradiční systém byl na skladě, a rychle zavolat na jeden z našich přátel na Dell potvrdil, že nejmenší verze série nebude skutečně comeback. Nicméně, to není, protože systém neprodával dobře - Dell tvrdí, že skutečně překročily tržby očekávání. Vzhledem k tomu, že je to velmi agresivně ceny soupravy, která není opravdu překvapení nás, ale proč ne přivést ji zpět? To je, kde se věci zajímavé, a my vám dáme Dell přesná citace na tohle ...
"S přechodem na Sandy Bridge technologie, jsme se rozhodli k re-zaměřit naše úsilí o začlenění této zpětné vazby do budoucna tenké a lehké výrobky zahájení později v tomto roce. Zůstaňte s námi!"
Jo, vypadá to, že Dell se připravuje přivést nějaké Adamo kvality zpět ke značce XPS, což je vlastně to, co bylo řečeno v minulém roce, kdy společnost odrovnal značky Adamo dohromady. Bydlíme naladěný v pořádku!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Dell XPS 14 ukončeno, budou nahrazeny něčím tenčí a lehčí původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat