pondělí 21. února 2011

Nanocade kit nyní na prodej v USA, poněkud méně pricy na 229 dolar

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/nanocade-kit-now-on-sale-in-the-usa-somewhat-less-pricy-at-229/:
Nanocade promění váš netbook do klína-přátelský pasáž kabinet
Pokud jste nás požádali, aby pokles 350 dolarů za 23 kusů laser-řezané plastové, pravděpodobně bychom zahnat co nejdál, ale je to těžké odolat neuvěřitelné kouzlo Nanocade . Kromě toho, návrhář Rasmus Sorensen to vlastně prodává miniaturní skříň části podloubí za pouhých 229 dolar právě teď, což se konečně rozhodly vytvořit vlastní MAME stroj trošičku více cenově dostupné. Budete ještě musí dodat všechny vnitřní sami, včetně tlačítek, pasáž tyč, monitor a lepidla, a dokonce by se to podaří, štěstí zvědavých hostů od nové konferenční stolek konverzace kus. Najděte základní sestavy ve vašem výběru černé nebo sněhově bílé na náš zdroj odkaz.

Poznámka: Je to trochu průšvih, ale internetové stránky Nanocade říká, že pohledný zakřivený ovládací panel zobrazuje nahoře vlastně není součástí sestavy - přichází s dvojicí plochých kusů, které se setkají v (zdánlivě) zápěstí-tření úhel místo.

Nanocade kit nyní na prodej v USA, poněkud méně pricy na 229 dolar původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 18:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nanocade | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat