pondělí 21. února 2011

Čitelnost: Apple je nového předplatného politika 'zavání chamtivosti'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/21/readability-apples-new-subscription-policy-smacks-of-greed/:
Apple nové předplatné politika již byly dost kritiky - a to nemluvíme o oko FTC a DOJ - ale to neznamená, že úřední dopis vydaný Čitelnost dnes o nic méně upozornil. Jak možná víte, čitelnost technologie je použita funkce Reader nedávno přidána do Safari , a společnost také poskytuje předplatné-založená služba své vlastní, který umožňuje zaplatit za pohodlí čtení článků, které byly odstraněny až na nic, ale text - něco, co oni jsou schopni se dostat pryč, protože se platí 70 procent, že poplatek zpět k vydavatelům. Není divu, že čitelnost nedávno rozhodla rozšířit s IOS app, a to je místo, kde se věci riskantní. Apple odmítl app z důvodu, že se opírá o samostatnou registraci - ten, ve kterém Apple nedostane 30 procent snížit.

V post na blogu, společnost říká, že 30 procent "drasticky snižuje základním předpokladem, jak Čitelnost děl," a že, upřímně řečeno, Apple je nového předplatného politiky jako celku "zavání chamtivosti." Je zřejmé, že opustí Čitelnost na něco vážou v tuto chvíli, jak k povaze své činnosti nedává prostor pro souhlasit s podmínkami společnosti Apple, ale má návrh. To říká, že to s radostí dodat Čitelnost app pro IOS s in-app-li kupní Apple se zavazuje zaplatit 70 procent z 30 procent poplatků shromažďuje se spisovatelů a vydavatelů, stejně jako to dělá. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro firmy kompletní dopis.

Čitelnost: Apple je nového předplatného politika 'zavání chamtivosti' původně objevila na Engadget na po. 21 únor 2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Čitelnost | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat