pondělí 21. února 2011

Inhabitat Týdne v zelené: vlaky zrychlí, barva zlepšuje letadla, a CO2-čištění umělé stromy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/inhabitats-week-in-green-trains-speed-up-paint-improves-plane/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat viděl vysokorychlostní železnice vyzvednout páry z celého světa jako je Čína oznámila plány na vybudování trans-kontinentální železnice v Jižní Americe a Japonsku začal vyvinout nejrychlejší vysokorychlostní vlak . Také jsme viděli, ekologické dopravy dosáhnout nových výšin jako kite-poháněl auto dokončil epos 5.000 km cesty přes Austrálii a vyvinuli vědci nanotechnologie barvy , které zvýší palivovou účinnost letadel. V automobilovém světě je rovněž připravují na ženevském autosalonu Toyota je stále nastavena na dojezdu všichni-elektrický IQ a Porsche zdvihne opona na Panamera S Hybrid a Boxster EV .

V dalších novinek, tento týden jsme přinesli exkluzivní video interview, kde slavil ekolog Stewart Brand tvrdí, že jaderná energie by mohla zachránit svět. Také jsme prozkoumali několik dalších alternativních zdrojů energie, které jsou rozhodně méně kontroverzní - PurposeEnergy proměňuje vaření piva odpad na zdroj čisté spalování biopaliva-a design duo navrhla řadu krásných sluneční-poháněl umělé stromy, křoviny, které CO2 ze vzduchu .

Zhruba každý šestý lidí nemá přístup k bezpečné pitné vodě, takže jsme byli rádi, že dozvědět se o pedál-poháněl systém čištění vody na kole, které drží velký příslib pro rozvojový svět. Když už mluvíme o vyčištění znečištěné vody, tento týden Stephen Baldwin žaloval Kevin Costner nad ropnými-oddělení technologie, která vyčistí olej BP skvrny. A v neposlední řadě, byli jsme ohromeni tímto hydrofloor systém , který může ušetřit místo a energii skrývá bazénu pod vašem obývacím pokoji podlahu!

Inhabitat Týdne v zelené: vlaky zrychlí, barva zlepšuje letadla, a CO2-čištění umělé stromy původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat