sobota 12. února 2011

IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera pracuje jeho norský přívěsky na iPhone od loňského jara, a to bylo flirtovat s tabletami , neboť CES, ale až do teď ještě prohlížečů, aby se pohybuje na IPAD. Vzhledem k tomu, jak hodně to dostane kolem , jsme překvapeni, že se nestalo dříve, ale Opera včera oznámila, že bude předvádět novou verzi Opery Mini na mnoha platformách na MWC v tomto roce, včetně Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, a ano - IPAD. Tam žádné slovo o tom, co IPAD verze přinese - nebo, když na to přijde - ale my jsme hádat, že bude pravděpodobně stejný sport plynulý zoom a více-stránky sítě jsme viděli náhledu na Opera pro tablety . Pro více informací o světě nejvíce promiskuitní prohlížeče, podívejte se na úplnou PR po skoku.

Pokračovat ve čtení IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho

IPAD dostane Opera Mini zacházení, jsme se divit, co trvalo tak dlouho, původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 10:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroje Opera | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat