sobota 12. února 2011

IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Špinavé detaily málo a jsou daleko betwixt, ale IBM a Samsung se právě zaregistrovali až oznámit patent kříž-licenční dohodu, která by mohla mít významný dopad na světě, jsme posedlí se. Podle (sice krátký) zpráva vložené po přestávce, budou obě licence jejich patentová portfolia do sebe, ale za to, že konkrétní podmínky, jsou uloženy pod pokličkou do teď, je to na nás, abychom si představit, jaké kouzlo bude mít za následek od smlouvy. Samozřejmě, že patentová portfolia pro každou z těchto společností je překvapivě obrovský - zahrnující vše od mobilních technologií pro polovodiče, a jen o všechno mezi tím. Jsme řekli, že dohoda umožní každé společnosti "inovovat a volně působit," a používat každého jiný je patentů držet krok s rychlým rozšiřováním technologie. Je 5.2GHz z196 -založené Galaxy S pár měsíců pryč? Chlapec si sen, ne?

[Díky, Petr]

Pokračovat ve čtení IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab

IBM a Samsung oznamuje, patentové kříž-licenční smlouvy, modlíme se za z196-založené Galaxy Tab původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat