sobota 12. února 2011

Johnny Chung Lee dělá DIY telepresence bot z iRobot Vytvoření a netbook

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/johnny-chung-lee-makes-diy-telepresence-bot-out-of-an-irobot-cre/:
Většina z nás nemá 15.000 dolarů k poklesu o Anybot , i když s jedním kolem by bylo pěkné v případě, nemáme pocit, že odchází z domu, aby si trochu kávy . Pomoci těm z nás, s více pokorný znamená, náš starý přítel Johnny Chung Lee (z Wiimote hackování a Kinect dev týmu sláva) využil jeho podivuhodný DIY talenty vytvořit video chat robot pro relativně malé peníze na 500 dolarů. Použití iRobot Vytvořit ($ 250), netbook s Skype ($ 250), kabel pro připojení dvou a některé ovládací software on psal sám, pan Lee stavěl na digitální náhradní levné. Johnny není první, kdo tak využít iRobot hackování platforma , ale dodal stojí na vrcholu robot dostat PC blíže k lidské výšky, připojené fish-eye objektiv na webkamera pro lepší vzdálené prohlížení, a dokonce se některé re-vedení, aby netbook účtovat přes Vytvořit základnové stanice. Kód a jak-to návod se na svém blogu, tak narazí na zdroj odkaz, pokud máte pocit, až k tomu, aby sami. Vypadá to, že Johnny Lee uvedení, že Google 20 procent času , aby dobře využít tak daleko - držet 'em přichází. Podívejte se na video z této poslední výtvor po přestávce.

Pokračovat ve čtení Johnny Chung Lee dělá DIY telepresence bot z iRobot Vytvoření a netbook

Johnny Chung Lee dělá DIY telepresence bot z iRobot Vytvoření a netbook původně objevila na Engadget na Pá. 11 únor 2011 23:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack a Day | zdroje Procrastineering | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat