sobota 12. února 2011

Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Teoretici spiknutí sjednotit: Nokia je nahrazena další prominentní výkonné s bývalým zaměstnancem společnosti Microsoft. V tomto případě je to hlava celé divize Nokia v USA to je být oustered, jako 15-rok prodeje a marketingu společnosti Microsoft veterán Chris Weber nahradí Nokia Inc prezidenta Marka Louison s okamžitou platností. Značka bude "usilovat nových pracovních příležitostí", zatímco Weber bere otěže, přičemž poněkud nezáviděníhodné roli omlazující Nokia je smartphone značky ve Spojených státech. Přesto jsme si představit, že budu mít spoustu pomoci, jak on bude pracovat velmi, velmi úzce s jeho alma mater v následujících měsících a vzory prakticky prodávají samy. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje

Nokia USA prezident je venku, nahrazuje veterinář Microsoft Chris Weber jako Elopocalypse pokračuje původně objevila na Engadget na So. 12.02.2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat