sobota 12. února 2011

Samsung Fascinovat dostane unikly EB01 Android 2.2 build, váš, pokud ho chcete

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-fascinate-gets-leaked-eb01-android-2-2-build-yours-if-y/:
Tolik k Verizon je dopravce výběru , pokud jde o zrychlené Android aktualizace, co? Ti, kteří vybrané Big Red pro jejich Galaxy S čekali na Froyo stavět za to, co cítí jako věčnost, s našimi bratry na sever již těší na kořisti - věci jako podpora Flash a integrované Mobile HotSpot. Samozřejmě, že Samsung kdysi slíbil , že všechny galaxie S telefony (jo, včetně Fascinovat ) obdrží Android 2,2 v určitém okamžiku v čase, a zatímco oficiální vydání je stále uniká nám, to vypadá, že den je stále blíže. Pokuta lidi po dobu Android centrální prostě nemohl déle čekat, a oni jsou vzaty to na sobě zabalit TouchWiz-infuzi EB01 postavit na všechny těšit. Samozřejmě, že budete muset udělat slušné množství hackerů, aby si to nahoru a běží, aniž by někdo souhlasu, ale všechny podrobnosti jste chuť tam na vás čekají ve zdroji. Stále si nejste jisti, jestli to stojí disku? Hlava na minulé přestávce pro rychlé video.

Pokračovat ve čtení Samsung Fascinovat dostane unikly EB01 Android 2.2 build, váš, pokud ho chcete

Samsung Fascinovat dostane unikly EB01 Android 2.2 build, tvoje chcete-li se původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 08:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Střední (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat