sobota 12. února 2011

Samsung Galaxy II a S 10,1-palcový Galaxy Tab II potvrdil pro MWC, 4-palcový 3D displej, LTE-založené cloud her přichází později

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
V pořádku, jsme právě spatřil na některých interních dokumentů společnosti Samsung a mohou přinést oficiální názvy a specifikace tohoto nástupce Galaxy Galaxy a S Tab. Za prvé, Galaxy II S bude nabízet 4,3-palcový AMOLED Super Plus displej, 1GHz dual-core Orion / Exynos procesor, NFC, Bluetooth 3.0 a 24 Mbps HSPA + připojení. Všechny tyto statistiky byly unikly dnes ráno, spolu s obrázkem nahoře, a my jsme opět viděli 8,49 mm tloušťky pro toto zařízení, i když jsme nyní věří, že je měření v nejtenčím místě - to je pravděpodobné, že S II bude vykrmit na 9,9 mm, s největší pravděpodobností umístění modulu kamery, jeden z posledních zbývajících částí smartphone konstrukce, které vyžadují zvláštní obvod (NFC je jiný). Tyto specifikace jsou potvrzeny, ale také jsme zaznamenali výpis skladovací kapacity 16 GB / 32 GB / 64 GB, což jsme nemohli připojit na konkrétní zařízení.

Pokud jde o Galaxy Tab II, to je opravdu 10,1-palcový voštinová tableta jsme slyšeli tolik o, s bonusem by bylo Google Zkušenosti zařízení. To by mělo znamenat žádné Samsung-odvodil kůže úpravy na vrcholu populace Android 3,0 UI - přesně to, co očekáváme od společnosti Motorola Xoom . Také odpovídající Xoom je rozlišení, v 1280 x 800 a rychlost procesoru, na 1GHz, ale my jsme nemohli zjistit, zda to bude dvou-nebo jedno-jádrové tablety. Naše peníze při pohledu na Exynos 4210 se objeví v obou nových zařízení Galaxy, ale budeme muset počkat do zítřka lis Samsung zjistit pro jistotu. Ještě jedna poznámka na dovozu specifikace: jsme viděli 16 GB / 32 GB / 64gb skladování seznamu, ale nemohl být jistý, jaký výrobek to jen - nebylo by to krásné, kdyby Galaxy S II byl první smartphone na krok minulosti 60GB bariéra?

Konečně, hledá do budoucnosti, Samsung zřejmě pracuje na 4-palcový WVGA displej s 3D funkce - pravděpodobně autostereoskopické jako LG Optimus 3D - a zajímavý "Návrh UI" kontrolního programu. Posledně vám umožní pan uvnitř Google Maps a StreetView pouhým pohybem telefonu, stejně jako přiblížení a oddálení stránek nakláněním telefonu nahoru a dolů (gyroskop bude pro obě funkce). Samsung má také velké plány pro LTE, se zaměřením na čerpání z co dostanete přes 4G připojení k blízké HDTV pomocí duální technologie displeje. Tyto dvě aplikace, které zahlédl byly osobní vysílání, kde se vaše Sammy sluchátko by se choval jako mimořádně sofistikovaný přijímač internetové televize, a tzv. cloud-based her. Zde je doufal, že bychom se dozvědět více o těchto budoucích podniků zítra.

Samsung Galaxy II a S 10,1-palcový Galaxy Tab II potvrdil pro MWC, 4-palcový 3D displej, LTE-založené cloud her přichází později původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat