sobota 12. února 2011

Nokia Je marginalizace MeeGo přišlo jako překvapení pro Intel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Včerejší oznámení o Nokia, že je přechod na Windows 7 Telefon jako jeho primární smartphone platformy již má a bude mít i nadále, velký dopad na mnoho stran vedle finské společnosti a její nová nejlepší bud Microsoft. Jedním z největších vlivů, které se zabývají bylo, že Nokia teď už ne za MeeGo - open-source operační systém byl co-rozvojových s Intel - klasifikace jako "učení projektu." prioritní položky, Ne ceny za hádání Intel zdaleka radost, ale vy byste měli také myslet Nokia držel Chipzilla v nevědomosti o jeho nový směr, dokud se den, kdy oznámila, že na světě? Takový je slovo z TechCrunch 's dobře umístěné zdroje, který také tvrdí, že Nokia věnuje pouze tři-muž externí tým na vývoj úpravy uživatelského rozhraní pro MeeGo. Ne tak úplně v současnosti největší investice na světě, bychom řekli, a když si uvědomíte, Nokia a Microsoft již koncept zařízení vypracovaný, musíš myslet plány opustit MeeGo jako upřímné vlajková loď strategie byly zhmotněné v Espoo dlouho před touto událostí. Pravděpodobně by bylo hezké říci společnosti Intel, i když, jen aby se prima. Hit zdroj odkaz pro více podrobností, včetně potvrzení, že je Nokia N9-00, jeho první plánované MeeGo zařízení, bylo v konzervách - zřejmě kvůli stížnosti od operátorů o jeho závěsu.

Nokia Je marginalizace MeeGo přišlo jako překvapení pro Intel původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 15:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat