sobota 12. února 2011

VTech je InnoPad přináší tablety na mládež, povodně jejich houba-jako mozky s vědomím,

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/vtechs-innopad-brings-tablets-to-youngsters-floods-their-spong/:
Hledáte výmluvné znamení, že tablety mají zastřelil přímo kolem hlavního proudu a na přes-saturace? Opravit své zaměření pár pixelů nahoru, a budete se díval na to. VTech právě tlačil své InnoPad, učení tablet vyvinutý speciálně pro děti od 4 do 104 (nebo 9, pokud jste se zabývají "fakta") . Se může pochlubit 5-palcový dotykový panel, naklonění-senzor pro ovládání her, mikrofonu a rozhraní pro USB, karty SD a konektor pro sluchátka, je to vlastně spíš jako MID než cokoli jiného. Samozřejmě, že "dítě-tvrdý" kryt dělá to mnohem objemnější než většina, ale aspoň je navržen tak, aby lízání (a dál běží). Na rozdíl od konvenčních tablet, jedna bude spoléhat především na učení kazety, ale tam je podpora pro digitální soubory ke stažení pro ty, kteří raději synchronizace s jejich Mac nebo PC a přenášet věci na paměťovou kartu. Máš zabil možností, pokud jde o software, a jakmile vaše dítě udělat učení na den, může InnoPad dvojité jako MP3 přehrávač, video přehrávač a diáři. Bude se letos na podzim pro loď 79,99 dolarů, přičemž každý titul za cenu 24,99 dolarů. Něco nám říká, tato věc má svůj "IPAD zabiják" napsaný všude. V písmo Dětské Doodle, ale hej ...

Pokračovat ve čtení VTech je InnoPad přináší tablety na mládež, povodně jejich houba-jako mozky s vědomím,

VTech je InnoPad přináší tablety na mládež, povodně jejich houba-jako mozky s vědomím, původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 01:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje VTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat