sobota 12. února 2011

HTC Thunderbolt výhradně hity Best Buy za $ 250 na startu, zakořeněný prototyp poskytuje naději na plné odemknout

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Ačkoli fakta o HTC Thunderbolt je k dispozici byly těžké přijít, konfliktní pověsti byly létající rychlý a silný -, Best Buy reklamu se zdá jasné většině všechno nahoru. teď jako bychom slyšeli původně , 4,3-palcový LTE smartphone bude startu za $ 250 na dva-leté smlouvy - nebo peněženka-zdrcující 750 dolarů, aniž by - ale klíčové ingredience jsou zde tři slova na samém vrcholu. Thunderbolt je zřejmě "národní maloobchodní exkluzivní" pro Best Buy, která vysvětluje, jak se může přístroj současně čelit Verizon zpožděním a ještě přijdou na Valentýna přistání na velké krabice obchod. Budete také na vědomí, že reklama se zmíní Skype a video 4G mobilní hotspot funkčnost, takže bychom být překvapeni, pokud je telefon přišel, aniž by , ale to je také možné, že celá souprava a Kaboodle bylo odloženo na zápas - Droid-Life říká tento inzerát pochází z 20.února kruhový, takže se možná není vidět nic do té doby.

V případě, že jste potřebovali další důvod k nadšení Thunderbolt, vývojáři na AndIRC mají některé související novinky - oni už zakořeněné prototyp verze (který jen tak náhodou, že známý codename Mecha ), a věří, že stejná technika bude práce na maloobchodní zařízení. Nebylo by hezké mít root na první den ... kdykoli je to?

[Díky všem, kdo poslal to v]

HTC Thunderbolt výhradně hity Best Buy za $ 250 na startu, zakořeněný prototyp poskytuje naději na plné odemknout původně objevila na Engadget na So. 12.2.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AliWaqas | zdroje Droid-Life , XDA-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat