čtvrtek 10. února 2011

WiFi-jen Motorola Xoom tablet dělá svou povinnost FCC, stříbrná verze spatřen v Dubaj (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/wifi-only-motorola-xoom-tablet-does-its-fcc-duty-silver-version/:
WiFi-jen Motorola Xoom tablet dělá svou povinnost FCC, stříbrná verze spatřen v Dubaj (video)
Slyšeli jsme, že některé podivné zprávy o víkendu, že 3G Motorola Xoom tablety by neměly být prodávány, pokud jste si koupili alespoň jeden měsíc bezdrátových dat. To, plus sten-indukovat Obvyklá cena 800 dolarů, je určitě dávat některé potenciální kupce trošičku pauzu. To by mohlo pomoci. Překračování dráty na FCC je to, co se zdá být WiFi-pouze verze Xoom, tzv. "bezdrátový tablet s vloženými WLAN." Je to chybí 3G rádio, ledaže Moto má jiný trik svou rukávy, to je asi, že. Samozřejmě veškeré spekulace o ceně by bylo velmi ... spekulativní, ale tady je na nouzové přistání na vodě doufat, že modem přináší to, co se Benjamin nebo tak. Také si všiml, tentokrát v Dubaj, ale také vestavěné níže, byla stříbrná verze Xoom, sportovní dva-tón zpět, že bude pěkně doplní váš Casio databanka kalkulačka hodinky. Ani slovo o tom, zda se nám to podaří, že na těchto břehů, ale doufáme, že ano. Odrůda je, milí čtenáři, koření života.

Pokračovat ve čtení WiFi-pouze Motorola Xoom tablet dělá svou povinnost FCC, stříbrná verze spatřen v Dubaj (video)

WiFi-jen Motorola Xoom tablet dělá svou povinnost FCC, stříbrná verze spatřen v Dubaj (video) se původně objevila na Engadget na Čt. 10.2.2011 07:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink bezdrátové dobroty | zdroje FCC , t-break | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat