čtvrtek 10. února 2011

HTC na debut Android telefon s vyhrazeným tlačítkem Facebooku, který slouží jako Winklevii dráždivé

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-to-debut-android-phone-with-dedicated-facebook-button-doubl/:
Víte, kolik času je ztracena museli vyskočit z aplikace klikněte na Facebooku ikonu (nebo widget) na domovské obrazovce? , Že 0,4 sekundy, když hotový stovky časů každý den (za předpokladu, že jste někdy opustit obrazovku Facebooku v první řadě), může opravdu sečíst - drahocenný čas můžete strávit aktualizaci stavu a chuti vaše přítelkyně bratra Obchodní Cat sloupku. INQ na to přišel , a HTC možná našli způsob, jak obnovit tyto cenné sekundy, stejně. Podle Financial Times, společnost plánuje zavést Android zařízení s vyhrazeným tlačítkem Facebooku (pozn.: ne "Facebook telefon" ). Neměli bychom očekávat, že nic blázen z klikr, nicméně, jak sen drtiče známý nyní jako "lidé seznámí s přístrojem" říkají jeho účelem je, aby vás na stránce předního Facebook - pokud chcete něco víc. HTC se očekává, že jej zavést tento měsíc, a kdybychom byli sázení folk, bychom řekli, že znamenal Mobile World Congress příští týden.

HTC na debut Android telefon s vyhrazeným tlačítkem Facebooku, který slouží jako Winklevii dráždivé původně objevila na Engadget na čt. 10.02.2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FT.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat