čtvrtek 10. února 2011

Ponoření je motiv vývojovou platformu integruje do haptika Android, jdeme hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/immersions-motiv-development-platform-integrates-haptics-into-a/:
Možná víte, že Ponoření je haptická technologie je ve všem z chirurgické simulátory do herních zařízení , ale jsme ochotni vsadit, že jste nevěděli, že je už pečená do více než 200 milionů stávajících Android zařízení - včetně každý Samsung Galaxy smartphone S. Používání mobilních telefonů 'stávající vibrátor motory, levné upgrade softwaru je možné aplikovat force feedback do stávajících prvků celé Android UI (2,2 a výše), a také s budoucími telefony - vestavěný s multi-dolar piezoelektrické aktuátory, které vibrují na obrazovce sám - hmatové zkušenosti jde hi-fi. Teď to bylo ukázal, že jen málo velikonoční vajíčko na světě, Ponorné chce, aby si postavit nějaké aplikace, a za tímto účelem je uvolnění developer motiv platformu letos v březnu. Přečtěte si o tom po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ponoření je motiv vývojová platforma integruje do haptika Android, jdeme hands-o

Ponoření je motiv vývojovou platformu integruje do haptika Android, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 09:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat