čtvrtek 10. února 2011

Obama oznámí plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G pro venkovské oblasti, a budovat celostátní veřejné bezpečnosti sítě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Věděli jsme, že Bílý dům byl na palubě s FCC přání, aby se uvolnily další 500MHz stojí spektra přes příští desetiletí od soukromých a federálních držáky, jak bylo oznámeno v minulém roce, a nyní Obama oznámil plán na to. V plánu je motivovat stávající spektrum squatteři se podíl z příjmů získaných z dražeb mimo spektrum - většinou pro mobilní širokopásmové použití - což jen zdá spravedlivé, a teď se zdá, tato aukce bude dobrovolná. Ale to je jen špičkou ledovce, Plán také obsahuje 5 miliard dolarů investic do budování 4G sítí ve venkovských oblastech (s cílem dosáhnout alespoň 98% Američanů se službou), 3 miliardy amerických dolarů fondu pro 4G výzkumu a vývoje na pomoc zavádění, a 10,7 miliardy dolarů pro bezdrátové sítě veřejné bezpečnosti. Krása tohoto plánu je, že všechny tyto navrhované náklady jsou kompenzovány spektra aukce, který je odhadován získat 27,8 miliardy amerických dolarů, z čehož bude 9,6 miliardy dolarů bude věnována na snížení schodku. Jo, a ty nejlepší zprávy? Vláda již našla 115MHz stojí spektra Federal, že to může uvolnit pomocí její ostatní spektrum účinněji, a má jiný 95MHz stojí v jeho památky. Hit se zdrojem odkaz se zobrazí prezidenta Obamův projev na téma, které právě začalo, nebo se podívejte na to embedded po přestávce.

Pokračovat ve čtení Obama oznamuje plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G pro venkovské oblasti, a budovat celostátní veřejné bezpečnosti sítě

Obama oznámí plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G na venkovských oblastech, a vybudovat z celostátní veřejné bezpečnosti sítí původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CBC zprávy | zdroje Bílý dům Tisková zpráva | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat