čtvrtek 10. února 2011

Gartner a IDC spor Android dominanci nad Symbian ve 4. čtvrtletí 2010

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/gartner-and-idc-dispute-androids-dominance-over-symbian-in-q4-2/:
Podle společnosti Gartner nejnovější mobilní prodejní čísla, vzestup Android nebyl zas až tak raketový, jak si možná myslíte - dokonce s 888,8 procenta růstu v roce 2010. Minulý měsíc Canalys citoval Android jako nejvyšší činná pro smartphone platformy ve 4. čtvrtletí loňského roku, vyklepávat Symbian pro první místo, ale Gartner říká, že to tak není. IDC podpořil tento před několika dny řekl, že Symbian byl ještě smartphone OS "vedoucí postavení na trhu . Gartner čísla dělají show Android předjíždění Nokia na Symbian zařízení v jednotkách prodeje, ale poukazuje na to, že OS 'použití v mnoha různých značek skutečně "držel Symbian mírně dopředu Android. "Symbian nakonec outsold Android o více než 44 milionů kusů minulý rok, ale vzhledem k malé zelené robota astronomický růst v roce 2010, dokonce bychom řekli, super hvězda je eufemismus. Podívejte se na PR po skoku vidět jak zbytek soutěže nahromadí.

Pokračovat ve čtení Gartner a IDC spor Android dominanci nad Symbian ve 4. čtvrtletí 2010

Gartner a IDC spor Android dominanci nad Symbian ve 4. čtvrtletí 2010 se původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 05:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Gartner | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat