čtvrtek 10. února 2011

Internet Explorer 9 RC je nyní k dispozici ke stažení, sledování ochrany v závěsu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/internet-explorer-9-rc-now-available-to-download-tracking-prote/:
Internet Explorer 9 beta příjemně nás překvapil s obnovenou konkurenceschopnost společnosti Microsoft ve válce prohlížečů webu, a pinnable, hardware-zrychlil zážitek je stále ještě lepší, dnes - si můžete stáhnout IE9 release candidate právě teď, která zjednodušuje a zkrášluje prohlížení v panelech rozložení značně přidává dříve slíbil, plně přizpůsobitelné ochraně seznamy sledování soukromí a volně přepínat ActiveX filtry, stejně jako aktualizovaný Javascript motor, Geolocation podporu prostřednictvím HTML5, možnost připnout webových aplikací na hlavním panelu, a řadu nejrůznějších rychlosti a funkčnost zlepšení. Najít soubory, které potřebujete na náš zdroj odkaz níže, a dejte nám vědět, pokud Krása na webu uchvátí vás tentokrát.

Internet Explorer 9 RC je nyní k dispozici ke stažení, sledování ochrany v závěsu se původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat