čtvrtek 10. února 2011

Skype pro iPhone upgrade nechá to videocall Skype pro televizi, pokud si skutečně chcete

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/skype-for-iphone-upgrade-lets-it-videocall-skype-for-tv-if-you/:
K dispozici je nová aktualizace ven pro Skype na IOS zařízení, dnes ten, který se rozšiřuje nový videocalling kompatibility na "širší výběr klientů Skype a zařízení" tím, že přidá H.264 kompatibilitu třeba chatovat s Skype pro TV klienty. To je k dispozici na některých LG, Panasonic a Samsung HDTV právě teď, zatímco Sony a VIZIO mají oba oznámila, že bude v některé ze svých nových HDTV vyjde koncem tohoto roku. Možnost volat na mobilní zařízení se zdá svědčit o velké okraje Skype nad jiné živé videochat nastavení pokoj od společnosti Cisco , Logitech nebo Microsoft Kinect , ale i s kompatibilní (a drahé ), fotoaparát v ruce, hodně štěstí najít někoho, kdo se těší na svět, který chce chatovat, když jste chlazení na gauči.

Skype pro iPhone upgrade nechá to videocall Skype pro televizi, pokud si skutečně chcete, aby se původně objevila na Engadget na čt. 10.02.2011 03:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5Mac | zdroje iTunes , Skype | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat