čtvrtek 10. února 2011

Sonos Controller pro Android se hlasové vyhledávání se vyhodit vás (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/sonos-controller-for-android-with-voice-music-will-blow-you-away/:
Můžete si vydechněte Sonos fanoušky, je to konečně děje. Sonos Controller pro Android je oficiální. Po téměř rok ve vývoji, WiFi zdarma hudba vzdálené konečně dává Sonos majitelé kontrolu v celé své domácí audio-systém z jakéhokoli Android 2.1 a výše zařízení s obrazovkou velikosti HVGA 320 x 480 WVGA 480 x 800 nebo WVGA 480 x 854 . Alespoň to bude, když to udeří na trhu koncem března. Ještě lepší je, že přebíjí Sonos IOS řadič s hudbou kontroly přímo přiřadit tlačítka na Android hardware. Jako takový, můžete regulovat hlasitost vašeho systému Sonos se fyzický objem rocker na své touhy Z nebo použijte tlačítko vyhledávání na Droid X shánění, že některé umělce, skladby nebo alba. Jo, a Sonos Controller pro Android také podporuje hlasové vyhledávání - vzít to IOS app. Omlouváme se, Sonos není nic oznámila v souvislosti s Android tablet-ekvivalent správce Sonos pro IPAD dnes jako společnost čeká, jak tento trh vyvíjí a který velikostech obrazovky nebo rozliąení získat nejvíce trakce. Nicméně, budeme stále náš první praktický příležitost sluchátko regulátoru na Mobile World Congress příští týden. Takže, do té doby, proč ne utírat slzy ze svého 349 dolar Sonos CR200 řadič a dívat se na video náhled po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sonos Controller pro Android se hlasové vyhledávání se vyhodit vás (video)

Sonos Controller pro Android se hlasové vyhledávání se vyhodit vás (video) se původně objevila na Engadget na Čt. 10.2.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat