středa 9. února 2011

HP Touchstone tech nyní umožňuje kohoutku dvě zařízení spolu swap URL

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Takže, HP rozšiřuje " Touchstone "znamená více než" to těžké, šikmé magnet věc, která mi vždy před klouže pryč. " Pro začátek, TouchPad má Touchstone nabíjecí dok - není to magnetické, ale aspoň nemusíte obávat zapojením věc, a to je zvláště vhodný pro práci s klávesnicí. Ale to není pravé kouzlo. HP umožnilo jeho tři nové WebOS zařízení ( TouchPad , Veer , a před 3 ) komunikovat přes Touchstone. Prostě místo telefonu na horní straně zařízení TouchPad, jak ilustrovaný, a co si prohlížíte na telefonu objeví v tabletě prohlížeči. Nejsme si jistí, jak to funguje bi-usměrněné, ale HP se zmíní o obou scénářích, takže doufejme, že to by nemělo být tak těžké nastavit URL přijít z tablety a pozemků na telefonu. Samozřejmě, že by měl být mnohem více "Continuous Client"-styl používá pro tento tech v budoucnosti, ale my bychom říci URL tlačení je dobrý začátek.

HP Touchstone tech nyní umožňuje kohoutku dvě zařízení spolu swap URL původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat