středa 9. února 2011

HTC 7-palcový Android 2.3 tablet s novým Sense UI stále říká na březen

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/htcs-7-inch-android-2-3-tablet-with-new-sense-ui-still-rumored/:
Zatím se zdá, jako každý, ale HTC učinil oficiální prohlášení tabletu v těchto prvních dnech roku 2011. Jako takový, jsme odkázáni na fáma mlýny pro každý kousek informace, můžeme dostat. Tak hubený, protože v těsné čínském jazyce Economic Daily má něco sdílet. V kuse převážně píše o ASUS, Economic Daily tvrdí, že HTC má 7-palcový Android 2.3 tablet bude loď na konci 1. čtvrtletí (čti: březen, jak jsme slyšeli dříve ) s novou verzí HTC Sense UI. Náš odhad je, že HTC se chce dostat tabletu na trh hned, než čekat přizpůsobit Android 3.0 a má Motorola Xoom a přátelé spolykat všechny podíl na trhu. Papíru se zmínit o dvou Android 3,0 tablety od HTC plánováno na rok 2011. Bohužel, není slovo říká " Flyer "obchodní název, nebo zda tyto voštinová tablety dostane Sense zacházení nebo ne (my jsme hádat, že bude). Přesto by Mobile World Congress akce zahajuje příští týden bude ideální příležitost, aby to všechno oficiální, nemyslíte?

HTC 7-palcový Android 2.3 tablet s novým Sense UI stále říkalo za březen původně objevila na Engadget na st. 9.02.2011 04:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Denní Ecomonic | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat