středa 9. února 2011

BBC iPlayer app přichází do Android, stejně jako IPAD do konce tohoto týdne

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/bbc-iplayer-app-coming-to-android-as-well-as-ipad-by-the-end-of/:
British Broadcasting Corporation učinila jeho iPlayer app plány, které navíc trochu více oficiální oznámil, že IPAD-a Android-specifické verze jeho software bude přijíždějící do konce tohoto týdne. IPlayer je bezplatná TV nové spuštění služby hostingu nejlepší a nejpopulárnější (tyto dva jsou téměř vzájemně vylučují kategorie) z BBC katalogu nedávných programování, a nové nativní aplikace slibují přinést, že na vaše přenosné zařízení s dotykovou obrazovkou-optimalizovaném formátu s "jednoduchým a intuitivním designem." Dokončuje se již uplatňují právě teď a aplikace by měla být u nás do konce týdne je přes, ale skutečný důvod k vzrušení je, že BBC plánuje vzít iPlayer pozor na mezinárodní procházku, která bude pravděpodobně spoléhat na takové platformě- specifické aplikace pro distribuci a sběr předplatného poplatků. Pak se všichni můžeme dívat Doba vyhrazená pro otázky společně, yay!

[Díky, Jules]

BBC iPlayer app přichází do Android, stejně jako IPAD do konce tohoto týdne původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 04:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat