středa 9. února 2011

WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Whoa, Nelly! S HP vysoce chválil tiskové konferenci jen několik hodin od zahájení, to vypadá, jako kdyby na webu správci testují vody s tím, co se chystá jít dolů. Na domov HP a domácí kanceláře nakupování stránky, tam je drop-down v rámci "nabídky a nabídky", který zcela jasně odhaluje outfit plánované triumvirát: HP Veer (název HP podala známky pro záda v prosinci), před 3 a TouchPad . Ty jsou kritizovaný přinést webOS v "S, M a L" příchuti, ačkoli to je nejasné zda Veer, nebo před 3 bude nejmenší. Společnost HP se podařilo trhnout ukázku z jeho portálu USA, ačkoli to ještě vypadá žít v mezinárodním měřítku. Neexistuje žádná záruka, že z toho bude loď chvíli ut vážně, proč se něco takového seznamu, pokud všechny tři nebyly bude v prodeji od západu slunce? Zde je doufat!

Pokračovat ve čtení WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes

WebOS-založené Veer, před 3 a TouchPad unikly na stránkách HP, pravděpodobně na prodej dnes původně objevila na Engadget na st. 09.2.2011 11:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat