středa 9. února 2011

Marvel versus Boj Pad nabízí mikro-spínače palec pad, umělecký směr s laskavým svolením z 12 letý chlapec

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/marvel-versus-fighting-pad-features-micro-switch-thumb-pad-art/:
PDP, známý v herním byznysu za všechno, co z PlayStation Přesunout příslušenství k tvaru srdce-kytara-ish (a křiklavé) řadiče , opravdu vytáhli všechny zastávky s jeho poslední. Marvel versus Boj Pad je drátový joypad, že sportovní mikro-spínače pro palec tyč a šest front-čelí tlačítek, což je to, co dostanete na většině podloubí konzole (a to, co nechcete dostat na levnější řadiče, takže teoreticky by to mělo spíše pěkné). K dispozici 14. února, to zlý chlapec bude vám zpět 40 dolarů. Právě teď pouze model Xbox 360 je plánován, ale pokud se dobře prodává, že bude rovněž přinášet to PS3. A ano, to je panel od skutečného komika Marvel slathered celé věci. PR, Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Marvel versus Boj Pad nabízí mikro-spínače palec pad, umělecký směr s laskavým svolením z 12 letý chlapec

Marvel versus Boj Pad nabízí mikro-spínače palec pad, umělecký směr s laskavým svolením 12 let chlapce původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 03:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje PDP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat