středa 9. února 2011

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Dopřejte k dispozici tento týden, jedeme hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/metropcs-lte-samsung-galaxy-indulge-available-this-week-for-399/:
Jak jste možná získaných z malého úniku včera v noci , Samsung MetroPCS LTE phone není jen Forte , jak jsme možná předtím myslel, ale zbytek informací, které jsme slyšeli o telefonu za posledních pár týdnů (děkuji vy, FCC a Flickr !) bylo docela mrtvý. Oficiálně nazvaný Nechte Galaxy, 3,5-palcový, Android 2.2 smartphone není tak dobře spec'd jako zbytek S line Galaxy se - zejména to nemá, že ohromující 4-palcový AMOLED displej (TFT LCD tady, přátelé) - ale to balení 1GHz procesor Samsung Hummingbird, 3 megapixelový fotoaparát, baterie 1500mAh, a některé rychle se LTE rychlosti. Co se týče druhé, bude jezdec samozřejmě zpětně kompatibilní se sítí MetroPCS 'CDMA a dopravce bude nabízet dva měsíční plány, které oba zahrnují neomezené diskuse a posílání SMS zpráv - 50 dolarů plán koupí si 1GB dat a 60 dolary verze všech gigabajtů můžete jíst. Zkombinujte jeden z těch s 399 dolar sans-smlouva-cena samotného telefonu, a to není špatné řešení.

To znamená, že v porovnání s ostatními LTE nebo jen obecně 4G telefony jsme viděli na konci, cítí spíše Dopřejte levné. Nenechte se zmást jeho poněkud Epic 4G vypadá - to prostě cítí příliš plastu v ruce (to dělá ty plastové skřípání zvuky) a klávesnici prostě nemůže srovnávat s zvednutý klíče Epic mírně. Avšak to, co mu chybí ve tuhost to dělá až v rychlosti - důsledně dostali 3.1Mbps dolů a 3.3Mbps kolem centra Manhattanu a viděl to načítání stránek a aplikací rychleji, než naše Droid 2 Global. Na konci software, není mnoho překvapení - to běží Samsung TouchWiz 3.0 a přichází s několika přednastavených aplikací MetroPCS ', včetně Iron Man 2 aplikace, které skutečně patří celý film. Nejsme si jisti, budete chtít sledovat celou věc na HVGA obrazovce, ale vždycky je to možnost, pokud se rozhodnete, víte, dopřát. (Omlouvám se, měli jsme to!) Telefon bude bít police (nebo webové stránky), později tento týden dělat to první dostupné LTE smartphone v USA - ale do té doby, hit přestávka na úplná tisková zpráva a krátké ruce -na video.

Pokračovat ve čtení MetroPCS LTE Samsung Galaxy Dopřejte k dispozici tento týden, jedeme hands-o

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Dopřejte k dispozici tento týden, jedeme hands-o původně objevila na Engadget na St. 09.2.2011 08:00:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat