středa 9. února 2011

Flash Player 10,2 přístřešky beta label, zlepšuje účinnost s etapy přehrávání videa

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/flash-player-10-2-sheds-beta-label-improves-efficiency-with-sta/:
Byste měli být jeden z těch (rozumných) lidí, kteří nepoužívají software, dokud se všechny řecké dopisy jsou odstraněny z jeho názvu, máme tady pro vás radostnou zprávu. Adobe Flash Player 10,2 nedávno vystoupil beta testování a je nyní k dispozici ke stažení pro Windows, Mac a Linux počítačů. Jeho největší novinkou je Stage Video API, které slibuje, že drasticky snížit zatížení procesoru v přehrávání high-res video. Bude to muset být povolen obsah-poskytuje webů jako YouTube, Vimeo a Brightcove - všichni jsou již na práci - ale jakmile to udělal, říká Adobe 1080p přehrávání vás bude stát více než 15 procent z vašeho procesoru cykly. Další nové přírůstky patří jedno-monitor na celé obrazovce možnost pro multi-displej soupravy, která vám umožní maximálně z videa ve formátu Flash na jednom panelu při zachování ostatní, IE9 podporu hardwarové akcelerace, a některé šikovný sub-pixel vykreslování textu vylepšení, aby se naše webové životy okrajově hezčí na pohled. Hit zdroje dostat své stažení na.

Pokračovat ve čtení Flash Player 10,2 přístřešky beta label, zlepšuje účinnost s etapy přehrávání videa

Flash Player 10,2 přístřešky beta label, zlepšuje účinnost s etapy přehrávání videa původně objevila na Engadget na st. 09.02.2011 06:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Adobe | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat