středa 9. února 2011

Bod-úrovni RFID získat podporu od velkých maloobchodníků, sledovat každý váš nákup

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/item-level-rfids-get-support-from-big-retailers-track-your-ever/:
Toalety , krávy , a Němci byli všichni označili v RFID , ale podle nové studie, je obuv a módní, že nejvyšší poptávka po rádiovém-umožnil sledování. Ve zprávě vydané včera, ABI Research řekl víc, než se tři-čtvrtě miliardy RFID tagů být použity v globálních trzích oblečení v roce 2011, s maloobchodníky, jako je Walmart,, Macy a JC Penney vede cesta. Bod-úrovni sledování není nová - ve skutečnosti viděli jsme něco podobného v roce 2006 - ale s podobnými Walmart na palubě , systém je čekal, že roste, stejně jako 60 procent v příštích třech letech. Studie naznačuje, inventury a zabezpečení jako hnací faktory v přijetí RFID, ale máme naše podezření. A vůbec, my nechceme, aby někdo věděl, jak moc jsme strávili na tom leopard Material Girl tisku pokrčením ramen - a to ani stroj.

Bod-úrovni RFID získat podporu od velkých maloobchodníků, sledovat každý váš nákup původně objevila na Engadget na st. 09.2.2011 09:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje ABI Research | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat