středa 9. února 2011

Palm TouchPad unikly: 1,5 kg, 13 mm tlusté, a jen pár minut od oficiálního

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-touchpad-leaked-1-5-pounds-13mm-thick-and-just-moments-f/:

Podle PreCentral, Palm nadcházející tablet - což jsme podezření, bude oficiálně odhaleno v několika málo hodin - bude dabovaný TouchPad. Byli schopni se dostat do a slyšet několik detailů při přípravě zasedání událost, která jim umožní potvrdit, že to bude vážit 1,5 liber a měří 13 mm tlustý (stejně jako bychom slyšeli ). Pokud tyto údaje znít povědomě, je to proto, fledgling startu v Cupertino jen tak náhodou mají břidlice , která se ztotožní právě k těm velmi specifikace. Nech si to zamčený tady pro naše nastávající liveblog - budeme přinášet vám ránu ranou, jak to jde dolů, dnes v San Franciscu.

Aktualizace: Robert Scoble se zdá, uvolnit trochu informací a potvrzující, že 10-palcový břidlice je skutečně na programu, stejně jako "nejmenší malý telefon" je nikdy neviděl. A předtím, než si myslíte, že je to pozitivní atribut, on také se zmíní o tom, že je příliš malá, aby byla brána vážně, a rozhodně ne jako "konkurent pro iPhone nebo Android." Ouch. Hádej, budeme muset sami podívat, jak se vyvíjí den.

Palm TouchPad unikly: 1,5 kg, 13 mm tlusté, a jen pár minut od oficiálního původně objevila na Engadget na St. 09.2.2011 11:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PreCentral | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat