sobota 15. ledna 2011

Moog Lap oceli dodává nekonečný analogový udržet se v horní části stehen: uši-na na NAMM 2011 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/moog-lap-steel-adds-infinite-analog-sustain-to-the-top-of-your-t/:
Nechte to na Moog , aby nám ještě jeden důvod žárlit z oceli hráčů klína. Jako kdyby jejich twangy, slidey Havajské metalické nebylo dost v pohodě na prvním místě, že jsem teď dostal do semi-magické schopnosti magneticky udržet nebo ztlumit každý řetězec přes pickup - druh podél řad dříve Moog-rozšířené strunné nástroje. Legendární synth Výrobce se také hodil na žebříku a filtry a hejno jiných přepínání efektů do krásné nástroje. Objednávky jsou právě nyní byla přijata, a každý z nich bude zvyk-vytvořený (růžové a fialové jiskru starburst s pickup MIDI, někdo?) Tím, luthier přítel výrobce o něco méně než 3000 USD. Sedli jsme si s Cyrilem Lance od Moog a jedním ze čtyř modelů v existenci - úlovek video nového kyseliny-bluegrass zvuky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Moog Lap oceli dodává nekonečný analogový udržet se v horní části stehen: uši-na na NAMM 2011 (video)

Moog Lap oceli dodává nekonečný analogový udržet se v horní části stehen: uši-na na NAMM 2011 (video) původně objevila na Engadget na Pá. 14 leden 2011 18:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Moog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat