sobota 15. ledna 2011

Strait Výkon turbíny je voda-hnaný, žralok-inspiroval (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/strait-power-turbine-is-water-powered-shark-inspired-video/:
Strait Výkon turbíny je voda-hnaný, žralok-inspiroval (video)
Žraloka, s jeho pěti nohy čelist, je jednou z nejdivočejší hledá zvířátka, že někdy plaval moře. Nicméně, je to docela hodně neškodný, jen filtrování malé kousky a opuštění líný lžíce vody a jejich křídla sám. To je to, co sloužil jako inspirace pro Anthony Reale, který se obrátil, že zející chřtán do úžiny Power. Je to skutečně dvojitý-tryska, které se hodí kolem vodní turbíny nebo dva, otáčení průtok vody na elektrickou energii, zvýšit účinnost turbíny vytvořením oblasti vysokého tlaku před a za nízkého tlaku, jak zobrazil nahoře. Výsledkem bylo 40 procent zvýšení účinnosti - a někteří mokrý džíny, jak můžete vidět na videích níže. První poskytuje rychlý přehled, druhý uber-podrobné diskuse o vývoji od začátku do konce. Vyberte si svou cestu.

Pokračovat ve čtení průliv Výkon turbíny je voda-hnaný, žralok-inspiroval (video)

Strait Výkon turbíny je voda-hnaný, žralok-inspiroval (video) původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 01:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Michigan technika LabLog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat