sobota 15. ledna 2011

Geohot vyhraje prvním kole proti Sony (myslíme), SCEA na soudní zákaz odepření

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/geohot-wins-round-one-against-sony-we-think-sceas-restrainin/:
Tou dobou už všichni víme, že Sony podala žalobu proti geohot a fail0verflow pro jejich distribuci PS3 firmware útěk z vězení a požádal soud o dočasný soudní zákaz (TRO) k zastavení řekl distribuci problematický kód. No, podle geohot, soud popřel Sony pohybu dneska, když jsme nebyli schopni potvrdit rozhodnutí jako spise dosud neodrážejí soudu pořadí. Geohot má převzato kód online, tak to vypadá s jistotou říci, že TRO byl sestřelen a útěk z vězení může opět pohybovat na internetu nezatížený žádnými právními dekrety. Rozhodnutí, přičemž příznivé žalovaným, má malý vliv na výsledek sporu sám, tak Hotz a společnost nejsou z lesa venku ještě ne. Budeme vás průběžně o stavu objednávky, a bude také sledovat, jak v případě postupuje pro reálné ohňostroj na start.

Geohot vyhraje prvním kole proti Sony (myslíme), je soudní příkaz popíral SCEA původně objevila na Engadget na Pá. 14 leden 2011 20:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Geohot | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat