sobota 15. ledna 2011

NVIDIA GPU vadný notebook osídlení začíná platit ven, váš soubor oprav a úhrady pohledávek teď

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Mám starý Dell, HP nebo Apple notebook sedět s vadným NVIDIA GPU ? Společnosti konečně připraven k její náhradě. Že navrhované třída-akční osídlení od konce loňského roku byl schválen soudem v Kalifornii a společnosti s žádostí o, výměny opravy a náhrady na specificky-určený webové stránky až do 14.března. Pokud máte postižené Dell nebo Apple MacBook Pro, můžete získat vadné čipy vyměněny bezplatně, zatímco HP majitelé získat zcela nové náhradní počítač, i když s ohledem na možnosti rozpočtu jsou Compaq Presario CQ50 nebo ASUS Eee PC T101MT , můžete být lépe prodávat své staré díly na eBay. A konečně, pokud jste již zaplacené, aby si své složky a nahrazuje dokumenty dokázat, mohli byste být schopni získat vrací - NVIDIA zřídit 2 milionů dolarů bazénu musí být rozdělena mezi všechny tyto náhrady. Naleznete vše, co potřebujete na níže uvedené odkazy.

[Díky, Kalyan]

NVIDIA GPU vadný notebook osídlení začíná platit ven, váš soubor oprav a úhrady pohledávek nyní původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NVIDIA vypořádání | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat