sobota 15. ledna 2011

Sierra On-Line hry hit IPAD přes webové aplikace, ty starý dost si pamatovat jejich radovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/14/sierra-on-line-games-hit-ipad-via-web-app-those-old-enough-to-r/:
Jste může nebo nemusí být dost starý na to pamatovat Sierra On-Line, tvůrci takových her jako jemné Leisure Suit Larry, Hledání krále, a policejní pátrání, ale nic z toho už záležitostí. Díky lidi po dobu Sarien, nyní máte přístup k těmto slavné tituly prostřednictvím vašeho iPad 'webový prohlížeč je. Celý katalog byl portován přes, a hry, které byly dříve k dispozici pouze prostřednictvím webového jsou teď na vaší Apple tabletu! Celá shebang je nyní hostuje na Amazon 's obsahem distribuční sítě, a hry byly značně vylepšený pro tuto multitouch rozhraní. Sarien nebyl zřejmě vydán přestat a ustat od Activision - majitelé katalogu - ještě, takže si tyto skvosty zdarma z dávných dob, zatímco vy můžete.

Sierra On-Line hry hit IPAD přes webové aplikace, ty starý dost si pamatovat nich radovat původně objevila na Engadget na pá. 14 leden 2011 21:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat