sobota 15. ledna 2011

Starr Labs AirPower, Missing Link adaptérů se MIDI do divokého světa bezdrátových

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/starr-labs-airpower-missing-link-adapters-take-midi-into-the-wi/:
Ach, MIDI . Jak máme rádi tebe. Jsi starší než špína sama o sobě, ale ještě zcela relevantní - něco, co jsme mohli jen doufat, že jednoho dne. Ale teď, je na čase udělat krok. Přestěhovat se do světa, kde měděné dráty a kabely izolované nejsou nutné . Světě, kde bezdrátové pravidla. Vytvořit digitální hudby má novou zprávu na dvou z nejvýznamnějších možností, pokud jde o bezdrátový MIDI, s oběma 'em distribuci pípání a bloops přes naprosto odlišné éteru. Starr Labs AirPower spoléhá na vlastní komunikační protokol 2,4 GHz, což umožňuje MIDI kytaristy konečně získat jejich drážky bez obav přes kabel vyhození. 'Kurzu, s $ 425 (upgrade) / $ 250 (MIDI-only) cenu, to je zdaleka cenově dostupné, a to 250 dolary dongle je nutné, vedle 425 dolar adaptér pro každý nástroj, ne ze strany Starr. Chybějící článek se opírá o tradiční vlny WiFi, umožňující telefony a tablet snadno využít jeho potenciál. Budete muset být vědomi toho, že i sebemenší rušení WiFi by mohla zničit živé vystoupení, ale na pouhých $ 150 (omezený první běh), to může být za riziko. Hlava na minulost přestávka na živé demonstrace posledně, a kohoutku, který prostřednictvím více špíny na duo.

Pokračovat ve čtení Starr Labs AirPower, Missing Link adaptérů se MIDI do divokého světa bezdrátových

Starr Labs AirPower, Missing Link adaptérů se MIDI do divokého světa bezdrátových původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 03:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvoření digitální hudby | zdroje Starr Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat