sobota 15. ledna 2011

Pojem Ink Adam vyčistí FCC, začíná lodní 'kolem středa'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/notion-ink-adam-clears-fcc-begins-shipping-around-wednesday/:
Nevidíme ji do databáze FCC, ale zatím Pojem Inkoust je okouzlující Rohan Shravan jen napsal příspěvek na blog společnosti se zprávou, že Adam má oficiální povolení od vlády USA. To je pravda, po několika drobných zpoždění startu bude nakonec kondenzovat jeho občas mlžný molekul do pevné desky na přepravu tablet začíná "kolem středu" po hardware přijme jeho FCC tetování. Tablet dost dobré si vydělat Best of CES 2011 čestné uznání na akci naprosto zaplaven tablety z Kdo je kdo elektroniky společností spotřebitele. Zatímco naše první dojmy z výrobní jednotky byly pozitivní, že jsme odkládá vydání konečného rozsudku, dokud jsme měli možnost provést úplné přezkoumání. Který uvedl, že Adam je finální NI3421A01 kód produktu je tak hloupý - 3421 ar po sobě jdoucí čísla v seriálu Fibonacci - že jsme skoro v pokušení objednat sami. Téměř.

[Díky, John]

Pojem Ink Adam vyčistí FCC, začíná lodní 'kolem středa' původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 04:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pojem Ink | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat